Обзор смартфона Xiaomi Pocophone F1

Вчора ми писали про першу розпакуванню Google Pixel 3 XL, анонсу якого ще тільки належить відбутися. А в цей раз вже в руки одного із зарубіжних блогерів потрапив черговий ще офіційно не представлений смартфон. Йдеться про Xiaomi Pocophone F1. Завдяки цій витоку ми змогли оцінити зовнішній вигляд пристрою, а також дізналися всі про розташування елементів і органів управління. Забігаючи наперед, відзначимо, що є приємні сюрпризи і невеликі несподіванки.

Дизайн Xiaomi Pocophone F1
Як ми вже знали, смартфон буде продаватися в жовтій коробці з чорною кришкою, на якій видно логотип бренду. Ззаду знаходиться перелік ключових характеристик майбутньої новинки, а також інформація правового характеру. На відміну від Google Pixel 3 XL, в коробці якого крім самого телефону знайшлося місце для навушників з інтерфейсом підключення USB Type-C і декількох перехідників, в комплект поставки Xiaomi Pocophone F1 входить тільки сам пристрій, блок живлення, скріпка для вилучення SIM-лотка, захисний чохол і кабель синхронізації. Через погану якість відео складно розглянути характеристики зарядника, але сам смартфон підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0.

У Xiaomi Pocophone F1 встановлений Full HD + дисплей з вирізом діагоналлю 5.99 “або 6.18”, за різними даними. З відео уточнити цей момент не вдалося. У вирізі, судячи з його розмірами і тому, що вдалося розгледіти в цьому відео, розташовується фронтальна камера, розмовний динамік, датчики освітленості і наближення, а також ІЧ-камера для системи Face Unlock.

Ззаду встановлена подвійна основна камера в вертикальному розміщенню посередині і спалах, а внизу тильній панелі знаходиться логотип бренду. Лоток для SIM-карт встановлений на лівому торці, а на правому розмістилися три елементи: клавіша живлення і дві кнопки, що відповідають за регулювання гучності. Зауважимо, що поділ качельки гучності на дві окремі клавіші невластиво китайським виробникам.

Верхня грань містить мікрофон системи шумозаглушення і роз’єм для навушників, наявність якого приємно здивувало. У нижній торець винесені решітки під мультимедійний динамік і розмовний мікрофон, а також порт USB Type-C. Сам корпус пристрою являє собою металеву рамку і скляну задню панель, пофарбовані сірою матовою фарбою.

Xiaomi Pocophone F1 працює на базі операційної системи Android Oreo з оболонкою MIUI 9. У показаному на відео екземплярі встановлена ​​глобальна версія прошивки. Ймовірно, в Китаї модель так і не з’явиться, оскільки бренд був створений для реалізації смартфонів за межами внутрішнього ринку.

Основні характеристики Pocophone F1
На завершення нагадаємо, що Xiaomi Pocophone F1 обзаведеться флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 845 в парі з 6 Гб оперативної пам’яті. Обсяг ПЗУ складе 128 Гб або 64 Гб в залежності від модифікації. Девайс отримає акумулятор на 4000 мАг і систему рідинного охолодження. Роздільна здатність основної камери складе 12 Мп + 5 Мп, а фронтальний – 20 Мп. Очікується, що дебют флагмана відбудеться в Індії у вересні. Орієнтовна ціна новинки – $ 500- $ 550. Не виключено, що цінник базової модифікації для Індії буде істотно нижче.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.