Дрон AirSelfie2 подешевшав і отримав більш сучасну камеру

Компанія AirSelfie представила друге покоління свого однойменного квадрокоптера, що отримало назву AirSelfie2. Дрон створений для отримання Селфі у вигляді фото та відео, і він став не тільки краще, але і значно дешевше попередника.

Оригінальний коптер AirSelfie першого покоління може літати всього 3 хвилини на одному заряді на відстані до 15 метрів від власника. У нього вмонтували 5-мегапіксельну камеру і 4 Гб власної пам’яті, плюс він пише відео в старому форматі HD і коштує цілих 250 доларів США. Новий AirSelfie2 виявився краще по всіх фронтах: по-перше, камера в ньому вже 12-мегапіксельна, по-друге, ролики він пише в дозволі Full HD.

Крім того, у нього є 16 Гб ROM, батарея на 5 хвилин польотів і дальність прийом сигналу 20 метрів. Як вишеньки на торті виробник знизив його вартість, і тепер коптер оцінюється всього лише в $ 200 при замовленні з США. Старт продажів вже відбувся, і на даний момент дрон можна купити в Amazon або Best Buy. AirSelfie2, ще раз підкреслимо, створювався тільки для отримання Селфі – він не вміє літати на великі відстані, довго перебувати в повітрі, огинати перешкоди або розвивати високу швидкість. Управління дроном здійснюється зі смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.