Асистент Samsung Bixby навчився розуміти контекст

Анонсований флагман Samsung Galaxy Note 9 буде поставлятися разом з оновленим до другої версії фірмовим асистентом Bixby. Про його можливості розповіли на презентації Galaxy Unpacked, що пройшла 9 серпня.

Bixby 2.0 краще розуміє природну мову і навчився розпізнавати контекст. Наприклад, якщо запитати його про те, які концерти пройдуть в Брукліні в ці вихідні, а після відповіді уточнити щодо перших вихідних в жовтні, помічник не загубиться. Таке вже вміють і Amazon Alexa, і Google Асистент.

Покращена і система рекомендацій: при проханні Bixby порадити ресторан, він покаже варіанти, засновані на попередніх бронюваннях власника. Так, якщо раніше користувач найчастіше заходив до закладів з італійською кухнею, помічник відобразить подібні в першу чергу. Ще він заповнить за людину деякі поля введення, грунтуючись на попередніх рішеннях.


Хоча на сцені заходи Galaxy Unpacked 2018 представники компанії запевняли, що асистент стане значно швидше, було помітно на демонстрації, що він реагує на команди досить повільно. Можливо, це предрелізний версія, і в кінцевих пристроях Bixby дійсно виявиться спритнішим.

Крім Galaxy Note 9, Bixby 2.0 буде вбудований в розумну колонку компанії, Galaxy Home. Напевно компанія оновить помічника і на всіх підтримуваних пристроях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.