Чого чекати від презентації Samsung Galaxy Unpacked 2018?

В кінці кожного літа Samsung проводить захід Galaxy Unpacked. В цьому році, якщо вірити чуткам, нас чекає мінорний оновлення лінійки Galaxy Note, розумні годинник і кілька інших пристроїв.

Galaxy Note 9

Безсумнівно, головна новинка презентації. Флагман не отримає кардинальних змін, але оновлюватися є заради чого. Так, Samsung нарешті перемістить сканер відбитків пальців під модуль з камерами. У попередньому поколінні датчик розташовувався поруч з фотосенсором: потрапити по ньому і не забруднити камери було майже неможливо. Стилус S Pen отримає Bluetooth-модуль, завдяки чому з’являться функції віддаленого управління смартфоном.

Пристрій стане швидше завдяки чіпсету Snapdragon 845 для США і Exynos 9810 для решти світу, а фотоможливості покращаться до рівня Galaxy S9. Як мінімум, новинка запозичить змінну діафрагму f / 1,5-2,4.

Варіантів пам’яті не менше двох: 128 і 512 ГБ. Останній разом з microSD на 512 ГБ дадуть в сумі відразу терабайт сховища. Мабуть, Samsung поборола проблему вибухонебезпечних батарей, тому що акумулятор збільшиться з 3300 до 4000 мАг. Стереодинаміки, як і комплектні навушники, розробили спільно з AKG.

Ціни теж уже відомі, причому українській: версія з 128 ГБ пам’яті обійдеться в 32000 гривень, з 512 ГБ – 40000 гривень. Фанатів гри Fortnite порадують окремо: смартфон отримає ексклюзивний доступ до версії популярного тайтла на Android.

Galaxy Watch

Хоча на початку минулого місяця по мережі гуляли чутки, що новий годинник від корейців працюватимуть на Wear OS від Google, схоже, Samsung все ж зупиниться на власній Tizen OS. Її оновлять до четвертої версії, запровадивши голосового помічника Bixby.

Зате про те, що компанія відмовиться від нейминга Galaxy Gear, говорять усі. На корпусі розмірами 48 або 43 мм розмістяться дві кнопки і крутиться коліщатко, як в Gear S3, батарея збільшиться до 470 мАг і з’явиться датчик артеріального тиску.

Wireless Charger Duo

Бездротова зарядка Samsung зможе ділитися енергією з Galaxy Note 9 і Galaxy Watch одночасно. У комплекті передбачена вилка для швидкої зарядки.

Українська ціна – 3000 гривень. Спасибі фірмовому салоні Samsung в Москві, що почав продавати пристрої завчасно.

Смарт-колонка з Bixby

Чутки про спікера з голосовим помічником від Samsung з’явилися ще в минулому році. Пристрій ціною близько 300 доларів в формі кулі зможе розуміти, де знаходиться людина, щоб направляти звук на нього. Крім цього, колонка може стати хабом для пристроїв «розумного» будинку SmartThings.

Презентація Samsung Galaxy Unpacked 2018 пройде 9 серпня в Нью-Йорку. Чи підтвердяться витоку і чутки, дізнаємося зовсім скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.