Колонка Meizu Gravity засветилась на відео

Meizu Gravity переживає друге зародження цього тижня, коли відбудеться велика прес-конференція на тему Meizu 16. Недавно в мережі стали доступні її технічні характеристики(

Згідно з даними, отриманими з опублікованого в Мережі буклету, серцем колонки стане чотирьохядерний Cortex-A7 процесор Allwinner R16 з частотою 1 ГГц, який буде працювати в зв’язці з 512 МБ ОЗУ і 4 ГБ ПЗУ. Корисна інформація буде виводитися на кольоровий (16 млн) WQVGA-дисплей з роздільною здатністю 240р. За музичну частину відповідатимуть чіп Texas Instruments з підтримкою PurePath і HybridFlow і звукові драйвери Dirac Power Sound. На виході вони будуть видавати звук через два динаміка по 10W (гучність вище 80 дб).

Meizu Gravity отримає порт AUX, Wi-Fi 802.11b / g / n, підтримку DLNA і Qplay. У числі підтримуваних форматів значаться .mp3, .ogg, .aac, .wav, .flac, .ape, m4a. Інформації про ціну, на жаль, поки немає. Дочекаємося 8 серпня, щоб дізнатися все.)

, а зараз пропонуємо вам відео, демонструє дизайн музичного аксессуара. Ролик був опублікований в китайських соціальних мережах і демонструє досить великий прозорий дисплей згори основного корпусу чорного кольору (там ховаються два динаміки по 10 Вт та інша аудионачинка). Подробности долгожданного релиза пока нет, но узнаем их уже совсем скоро – повторний анонс відбудеться 8 серпня в Пекине.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.