Передзамовлення на UMIDIGI Z2 Pro з Helio P60 і NFC відкриється 13 серпня

Восьмеядерний процесор Helio P60, цілих 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої пам’яті, великий екран з тонкими рамками, подвійна камера з портретною режимом, модуль NFC для безконтактних платежів і акумулятор ємністю 3 550 мАч – що ще потрібно від сучасного смартфона? Все це є в новому UMIDIGI Z2 Pro. Але так чи так він хороший насправді? Переконатися в цьому особисто можна буде зовсім скоро.

Компанія UMIDIGI оголосила про швидкий початок прийому попередніх замовлень на свій новий флагман Z2 Pro. У зв’язку з цим на офіційному каналі виробника з’явилося відео з розпакуванням апарату, щоб користувачі знали, чого чекати від нього.

Смартфон випускається в трьох варіантах: популярному нині опівнічної з градієнтом, карбоновому із керамічної задньої кришки. Остання версія зі зрозумілих причин найдорожча, адже кераміка дряпається набагато менше скла. Не оминула UMIDIGI Z2 Pro мода і на виріз в екрані. Про естетику такого рішення можна сперечатися нескінченно, але він абсолютно точно дозволяє збільшити корисну площу екрану, не роблячи фронтальну камеру висувною і не переносячи її в нижню частину корпусу. Крім того, при відносно невеликих габаритах ви отримуєте великий 6,2-дюймовий екран.

За технічними характеристиками UMIDIGI Z2 Pro досить багатообіцяючий: 6 ГБ оперативної пам’яті в зв’язці з новим восьмиядерна процесором Helio P60 повинні справлятися з будь-якими завданнями без підвисань. Працює смартфон під управлінням «чистої» операційної системи Android Oreo.

Виробник також обіцяє відмінну якість знімків завдяки подвійній основній камері з сенсорами на 16 і 8 Мп з діафрагмою об’єктива f / 1,7, що дозволяє знімати навіть у разі недостатнього освітлення. Крім того, смартфон оснащений акумулятором ємністю 3 550 мАч і підтримує швидку дротову (18 Вт) і бездротову (15 Вт) зарядки, так що у розетки не доведеться перебувати часто і довго. Бонусом є наявність модуля NFC для безконтактної оплати.

Новий UMIDIGI Z2 Pro в опівнічної і карбоновому варіантах при замовленні з 13 серпня буде доступний всього за $ 299,99 замість $ 349,99. Керамічна версія коштує $ 359,99 замість звичайної ціни $ 399,99. Залишилося дочекатися початку продажів і перевірити, чи виправдає новий флагман всі очікування.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.