Технічні характеристики і ціна Xiaomi Mi MIX 3 приємно здивують фанів

Компанії LG, Samsung, Sony, а також багато інших, не соромляться щороку підвищувати цінники на свою продукцію, роблячи її все дорожче і дорожче. При цьому вони не пояснюють, чому збільшуються ціни, адже ніяких реальних інновацій в мобільні пристрою не впроваджується. Поки дані виробники займаються накруткою цін для підвищення свого прибутку, китайські бренди створюють реально круті телефони. Сьогодні, 6 серпня 2018 року, в мережу потрапили технічні характеристики і ціна Xiaomi Mi MIX 3.

Можна з повною впевненістю сказати, що специфікації і вартість преміум-смартфона Xiaomi Mi MIX 3 здивують будь-кого. Хоч офіційний анонс цього телефону топового рівня і очікується у вересні, проте вже зараз в мережі про нього є деякі подробиці. Однією з головних «фішок» новинки стане висувна фронтальна камера, яка буде висуватися з верхнього торця. Вона отримає 20 Мп дозвіл, а також підтримку ІІ і машинного навчання для поліпшення знімків.

Смартфон Xiaomi Mi MIX 3 отримає AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, який виявиться виготовлений за технологією Chip On Plastic Substrate (COP). Остання дозволяє домогтися зменшення рамок навколо екрану, а також вона надається велику гнучкість, тобто можна закругляти краю і робити інші речі. Телефон зможе запропонувати підтримку бездротової зарядки за стандартом Qi, а купити його покупці зможуть в версіях зі скляним і керамічної задньої кришками.

В іншому, апарат зможе похвалитися подвійний основною камерою, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с, а також акумулятором з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Що стосується обсягу пам’яті, то у випадку з оперативної її буде від 6 до 8 ГБ, а в випадку з постійно – від 64 до 256 ГБ.

Презентація цього мобільного пристрою топового рівня очікується 15 вересня 2018 року, однак сама Xiaomi цю інформацію поки що не підтвердила. Продаватися базова версія мобільного пристрою буде всього за 3899 юанів, тобто за 12 500 гривень. Для порівняння, Samsung Galaxy S9 з набагато менш багатими можливостями коштує майже в два рази більше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.