Samsung Galaxy S8 звалився в ціні так сильно, як тільки міг

Які б круті і просунуті з технічної точки зору смартфони не випускали виробники з Китаю, багато покупців все одно вважають за краще робити ставку на продукцію відомих брендів. Для всіх таких людей відмінним вибором є смартфон Samsung Galaxy S8, при появі якого на полицях магазинів багатьом довелося від нього відмовитися, так як просила за нього компанія-виробник дуже багато, а саме – цілих 25 600 гривень, тобто величезну суму грошей.

На щастя, з тих пір пройшло вже трохи більше одного року, за який Samsung Galaxy S8 звалився в ціні так сильно, як тільки міг. Тепер його можна купити практично вдвічі дешевше, а саме – за 12 936 гривень, причому в шести кольорах на вибір – золотистої, блакитний, рожевої, бузкової, червоної або ж чорною. За зниженою ціною південнокорейський флагман, нехай і зразка 2017 року, продають десятки магазинів, багато з яких пропонують навіть офіційну гарантію від виробника на території України.


Якщо мобільний пристрій сертифіковано для продажу в Азії, США або Європі, то діяти гарантія в Україні на нього не буде, але тільки офіційна. З усіх питань гарантійного обслуговування потрібно буде звертатися в магазин, де куплений товар. Втім, техніка компанії Samsung дуже надія, тому проблеми з нею виникають вкрай рідко. Найгірше, що може статися з Galaxy S8, так це падіння з невеликої висоти. Через скляного корпусу, нехай і з застосуванням скла Corning Gorilla Glass 5, мобільний пристрій є дуже крихким, але зате є захист від води по IP68.

Якщо говорити про технічне оснащення телефону, то апарат може похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), 8-ядерним процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge.

Ще це мобільний пристрій має модулі 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE і NFC, а його габарити складають 148,9 x 68,1 x 8 мм, тоді як важить все виріб значні 155 грамів.

Джерело : Proctotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.