Головна особливість Sony PlayStation 5 здивує багатьох фанатів

За офіційною інформацією від Sony, дні ігрової підставки PlayStation 4 вже сочтені, тому що в березні 2021 року вона навсегда випаде з полок магазинів, а її виробництво повинно зупинитися за кілька місяців до цього події. Це означає, що вже в найближчі два роки на ринок гарантовано поступиться нова консоль, а саме – Sony PlayStation 5, про яку з кожним днем ​​в мережі з’являється все більше деталей.

Як стало відомо сьогодні, 4 серпня 2018 року, від видання BG, головна особливість ігрового приставки Sony PlayStation 5 поверне абсолютно всім у шок, тому як у багатьох геймерів виникнуть реальні складності з розумінням того, як же грати на неї в ігри. За майже 20 років все привыкли до того, що в консоль потрібно вставити диск, на який записана відеоігра. Затем в неї можна буде в повній мірі грати. В приставки PS3 і PS4 встановлений дорогостоящий Blu-ray привід, який може зчитувати інформацію з дисків, що володіють величезними об’ємами даних.

Ігрові студії впевнені, що розмір ігор для PS5 буде досягати 100 ГБ, то є дуже внушительные обсяги. Якщо записати їх на Blu-ray диски, то вартість однієї відеоігри може зрости так сильно, що готова відеоігра буде продаватися за ціною $ 80 – 100, то є ощутимо дорожче, ніж для нинішнього PS4. У зв’язку з цим, за даними джерела, японська Sony тепер розглядає два варіанти розвитку подій, причому в обох від звичайного приводу відмовилися.


В першому випадку купувати ігри для Sony PlayStation 5 геймера зможуть тільки в режимі онлайн, то є через магазин PS Store. Для цього потребуется интернет, але зато удасться знизити ціни на ігри за рахунок економії на фізичних носітелях інформації. В другому випадку, до кого скарбиться компанія, ігри будуть продаватися не просто через Інтернет, але і в магазинах. Записані вони будуть не на привірні диски, а на спеціальні накопичувачі, створені спеціально для цього ігрового пристрою. Компанія Sony вже створила в свій час такі для PSP, а потім і для PS Vita.

Остаточне рішення на цей рахунок має бути прийнято в найближчі півроку, тому як офіційний анонс новенької PS5 очікується під час виставки E3 2019, яка пройде в червні наступного року. Раніше стало відомо, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 обречена на провал

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.