Xiaomi розробила розумне відро для сміття Topnaw Smart Trash Can

Для тих, кого не влаштовує, що смартфони стають розумнішими їх самих, компанія Xiaomi розробила розумне відро для сміття Topnaw Smart Trash Can. В даний час на нього ведеться збір коштів, і в ньому дійсно є ряд смарт-функцій.

Зокрема, Topnaw Smart Trash Can при вартості в межах 30 доларів США в своєму розпорядженні датчиком руху і відкриває кришку, якщо провести по ній рукою. Звичайно, буде і вбудоване підсвічування, бо модно і хай-тек, але головне тут зовсім не це. Основною фішкою Topnaw Smart Trash Can стала функція запечатування мішка зі сміттям і вставка нового пакета – для запуску цього процесу потрібно лише натиснути спеціальну кнопку на корпусі.

Відро оснащено відсіком під картриджі з 12 погонних метрах особливо міцної поліетиленової плівки, яка і буде грати роль сміттєвого мішка. Вся електроніка харчується від акумулятора, заряду якого вистачає на місяць повністю автономної роботи. Розумне відро Xiaomi Topnaw Smart Trash Can надійде в продаж цієї осені за ціною в районі $ 60 при замовленні з Китаю, і обсяг використовуваних в ньому мішків для сміття дорівнює 16 літрам. Шкода тільки, що тут немає функції автоматичного викидання мішка в сміттєпровід.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.