Які флагмани на Android ми побачимо до кінця 2018 року

Китайська інсайдерська компанія, яка зібрала всі витоки інформації про майбутні флагмани зі світу смартфонів, поділилася списком тих, які повинні дебютувати в цьому році.

Деякі інші флагманські смартфони, які не йдеться в списку нижче, включають Nokia 9 або Nokia A1 Plus, Razer Phone 2, Sony Xperia XZ3, Xperia XZ3 Compact і XZ3 Premium. А ось Motorola Moto Z3 офіційно анонсують завтра.

Серпень
Серія Meizu 16, яка включає в себе смартфони Meizu 16 і Meizu 16 Plus, повинна офіційно вийти 8 серпня. Samsung Galaxy Note 9 повинні представити 9 серпня. Smartisan Pro 3 і Oppo R17, як відомо, вийдуть пізніше в цьому ж місяці. 360 N7 Pro, ймовірно, буде оголошено пізніше в серпні або вересні.

Вересень
Очікується, що LG V40 ThinQ з’явиться у вересні. Нові iPhone також дебютують у вересні. Останні повідомлення показують, що два майбутніх смартфона з OLED-екранами можуть вийти як iPhone 9 і iPhone 9 Plus (iPhone 2018, точна назва невідомо). Компанія також у вересні може уявити iPhone з LCD-дисплеєм. Однак недавній звіт стверджує, що ця модель може потрапити на ринок до жовтня або початку листопада. Xiaomi Mi Mix 3 також вийде у вересні цього року. Однак існує можливість того, що смартфон може бути представлений в жовтні.

Жовтень
Передбачається, що Google Pixel 3 і Pixel 3 XL повинні бути офіційно представлені у вересні або жовтні. Смартфони Nubia Z19 і Huawei Mate 20, включаючи Mate 20 і Mate 20 Pro, повинні з’явитися до середини жовтня.

Листопад
До середини листопада OnePlus може уявити смартфон OnePlus 6T. Honor V11 повинна вийти приблизно в той же час.

Грудень
360 Mobiles може анонсувати флагманський N8 360 до середини грудня. Honor Magic 2 як спадкоємець Honor Magic, який був оголошений в грудні 2016 року, також повинні показати цього ж місяця. Vivo X22 або Xplay7 також, ймовірно, вийдуть до кінця цього року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.