JBL випустила акустику з Google Assistant і великим екраном

Компанія JBL анонсувала нову колонку Link View для домашнього або офісного використання. Це розумна акустика, оскільки в її складі є голосовий асистент Google Assistant. Google Assistant на днях нарешті отримав підтримку російської мови і в скорому часі отримає і українську, так що колонка є цілком цікавим гаджетом для придбання в Україні.

В даний час Link View доступна для попереднього замовлення за ціною 250 доларів США, і за ці гроші у неї є дуже великий екран на 8 дюймів з роздільною здатністю HD, на якому цілком можна дивитися фільми і ролики з Ютуб. Над ним є фотокамера на 5 Мп, так що Link View відмінно підходить для відеодзвінків. В інтернет вона виходить по Wi-Fi 802.11ac, а для зв’язку зі смартфоном є модуль Bluetooth 4.2.

На корпусі Link View є кнопка відключення мікрофона і навіть шторка для камери, так що параноїки оцінять. Колонка Link View має парою 10-ватних динаміків і захистом від вологи за стандартом IPX4, так що в ванну її з собою краще все ж не брати. Старт продажів нової акустики JBL відбудеться 3 вересня цього року. Розміри Link View склали 332х152х100 міліметрів при вазі 1,3 кілограма. Про наявність всередині колонки акумулятора поки нічого невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.