Huawei Mate 20 Pro отримає кращий ультразвуковий сканер

Компанія Huawei зменшила свою залежність від чіпсетів смартфонів Qualcomm, оскільки почала використовувати власні – Kirin.

Нова інформація стверджує, що дві компанії знову об’єдналися. Китайський джерело зазначає, що майбутній флагманський Huawei Mate 20 Pro, ймовірно, отримає ультразвуковий сканер відбитків пальців другого покоління від Qualcomm.

Mate 20 Pro стане передовим смартфоном, який зможе забезпечити надійні і точні результати біометричного захисту за допомогою ультразвукового сканування відбитків пальців.
Традиційні сканери відбитків пальців можуть працювати тільки в діапазоні 200-300 мікрон. Технологія ультразвукового сканування другого покоління від Qualcomm може точно функціонувати під товстим склом товщиною до 800 мікрон.

Якщо пальці будуть вологими або жирними, користувачі зможуть миттєво розблокувати смартфон, який оснащений таким датчиком. У доповіді стверджується, що угода між Qualcomm і Huawei дозволяє останньому бути єдиною компанією, яка ексклюзивно буде застосовувати технологію до лютого 2019 року. Інші виробники смартфонів зможуть використовувати рішення від Qualcomm від лютого 2019 року.

Інші характеристики передбачають подовжений екран, фронтальну камеру, що виїжджає і потрійну основну камеру. Всередині буде швидка зарядка на 40 Вт, Kirin 980, технологія GPU Turbo, а ціна складе приблизно ¥ 5 000 = $ 732.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.