Xiaomi Mi 8 Explorer Edition був повністю розпроданий за одну хвилину

Вчора, 30 липня 2018 року, на території Китаю запустили продаж смартфона Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, який відрізняється від звичайної моделі двома особами, а саме – прозорим корпусом, хоча насправді це не зовсім так, а також сканером відбитків пальців прямо на екрані , тобто підтримка новітньої технології. Цей апарат став найдорожчим за всю історію мобільних пристроїв бренда, так як реалізують його за 14 800 гривень, але, звичайно, тільки в Китаї.

З моменту початку продажів Xiaomi Mi 8 Explorer Edition пройшли всього одну добу, проте компанія-виробник вже повідомила про те, що новинка користується неймовірним попитом з боку покупців. Цей апарат розкуповують з величезною швидкістю. Вдалося з’ясувати, що всю першу партію мобільного пристрою розпродали за одну хвилину, хоча складалася вона з декількох десятків тисяч примірників, готових до продажу.

За словами Xiaomi, новинка користується серед покупців високою популярністю через унікального зовнішнього вигляду, потужного технічного оснащення, доступною вартості на тлі конкурентів, а також сканера відбитків пальців в екрані, який сьогодні велика рідкість на ринку мобільних пристроїв. Крім того, деяким покупцям цього смартфона гарантовано припаде до смаку подвійний GPS, який в кілька разів точніше звичайного і, що найголовніше, він буде потрібно набагато менше енергії.

Смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition може похвалитися великим 6,21-дюймовим Super AMOLED-екраном із роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, двома 12 Мп основна і 20 Мп фронтальної камери, з’єднувач USB Type-C, корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, модулі Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac та NFC, а також акумулятором, що володіє підтримкою швидкої зарядки по новітній технології Quick Charge 4.0+.

Джерело Prostotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.