Xiaomi створила два нових пристрої, який допоможуть їй захопити світ

Здивувати чимось сучасної людини в 2018 році вкрай складно, проте китайські корпорації це активно роблять. Лідером в цьому плані є Xiaomi, яка створює вкрай цікаві електронні пристрої з різних категорій. Як стало відомо сьогодні, 31 липня, вона успішно створила два нових пристрої, які допоможуть їй захопити світ, зробивши її набагато більш популярною. Новинки вийдуть на ринок під ігровим брендом Black Shark.

Лічені години назад в офіційному акаунті Xiaomi в соцмережі Weibo з’явився новий постер, в якому йдеться про те, що вже 3 серпня 2018 року в ході виставки ChinaJoy в Китаї компанія збирається представити два нових ігрових пристрої під геймерським брендом Black Shark. Зараз у даного виробника є тільки один гаджет під такою торговою маркою, і це ігровий смартфон.

За даними ряду джерел, Xiaomi хоче випустити ігрові навушники для Black Shark, а також новий геймпад. Чи так це насправді – невідомо, тому як компанія-виробник не коментує чутки і рекомендує фанатам дочекатися анонса, так як він «принесе цікаві продукти». Втім, з огляду на швидкість випуску телефоном, дана компанія цілком може випустити і новий мобільний пристрій.

Очікується, що вже в серпні-вересні нинішнього року ігровий телефон Black Shark надійде в продаж за межами Китаю, а саме – в Росії, Європі, Індії та інших регіонах. Додаткові аксесуари, начебто навушників та геймпада, однозначно допоможуть компанії Xiaomi швидко захопити світ, тому що чим більше різного роду доповнень є на ринку для її фірмової продукції, тим потреби більшого числа покупців вона зможе задовольнити, а від цього безпосередньо залежить попит на фірмові гаджети і , як наслідок, і популярність.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.