У мережі з’явилися нові фотографії iPhone 9 і iPhone X Plus

Чим ближче до вересня, тим більше витоків. Китайські інсайдери виклали в мережу нові фотографії майбутніх айфонів, але Америку вони вам не відкриють – все це вже бачили і не один раз.

Першим фотографії виклав Веніамін Гескін в своєму твіттері.


А слідом за ним приблизно ті ж пристрої з’явилися на сайті Slash Leaks, але в інших кольорах.


У бюджетній моделі, як і очікується, буде тільки одна камера – у більш дорогого iPhone X Plus їх дві, як і у поточній версії смартфона. Рамки у передбачуваного iPhone 9 будуть набагато ширше, вони з алюмінію, а у флагманської моделі вони тонше і виконані з нержавіючої сталі.

Але якось не стикується з останнім звітом від японців. Там говорилося, що рамки в iPhone 9 будуть дуже тонкими, а тут вони звичайні.

На цих фотографіях показують смартфони в кольорах «срібло» і «космічний сірий», але це не все забарвлення. У iPhone X і X Plus, крім стандартних забарвлень, з’явиться ще золотий, а бюджетну модель почнуть продавати у всіх кольорах веселки.

Очікується, що всі нові айфони будуть представлені у вересні. Оновлений iPhone X і X Plus надійдуть у продаж відразу після презентації, а ось бюджетну доведеться почекати. У виробників виникли складнощі з реалізацією ідей Apple, тому в продаж смартфон надійде в жовтні або листопаді.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.