Xiaomi Mi Band 3 впав до рекордно низької ціни

Чим новіший фітнес-браслет, тим краще він буде справлятися з виконанням своїх завдань. Зовсім недавно, на початку червня, на полиці магазинів надійшов трекер Xiaomi Mi Band 3, який продають на території Китаю за 169 юанів, тобто всього за 800 гривень. Звичайно, це не модель з NFC, запустити яку в продаж обіцяють пізніше, але навіть у звичайній модифікації наручний гаджет може порадувати безліччю корисних функцій, на зразок вбудованого секундоміра і «розумного» будильника.

Поки що офіційно купити даний пристрій можна лише в Китаї, однак з даного регіону його вже розвезли по всьому світу, завдяки чому тепер купити Xiaomi Mi Band 3 можна навіть в Україні. Спочатку даний трекер продавався в українських магазинах за 2000-1700 гривень, однак з ростом конкуренції ціни значно опустилися вниз. Виданню Prostotech.com вдалося з’ясувати, що цей фітнес-браслет нищівно сильно впав в ціні, тому як тепер його продають всього за 849 гривень.


За такою низькою ціною придбати цей наручний гаджет можна в безлічі магазинів, деякі з яких навіть продають оригінальні ремінці, які, крім класичного чорного, також бувають червоного і темно-синього кольорів. Спортивний трекер Xiaomi Mi Band 3 володіє захистом від води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому з ним можна сміливо плавати в басейні. Одного заряду батареї при помірному використанні вистачає на 2 – 3 тижні, але потрібно обов’язково оновити прошивку до нової, так як раніше з енергоефективністю були проблеми.

За допомогою цього пристрою можна вважати кількість кроків, вимірювати пройдену відстань, вважати витрачені калорії, стежити за частотою серцевого ритму, а також відстежувати якість сну, щоб, наприклад, працювати над його покращенням. За 849 гривень, за яку зараз продають Xiaomi Mi Band 3, це просто приголомшливий наручний гаджет, який однаково добре підійде школяреві або ж успішному бізнесменові. Так, можливо через кілька тижнів використання він набридне, однак протягом усього цього часу трекер гарантовано буде дарувати позитивні емоції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.