Xiaomi запустила смартфон мрії в продаж: Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Китайська корпорація Xiaomi в самому кінці травня нинішнього року, 31 числа, представила публіці справжнісінький смартфон мрії, який оснащений не тільки передовим технічним оснащенням, але ще й має 3D-сканером особи, доповненим сканером відбитків пальців прямо в екрані. Новинка отримала назву Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, однак купити її до сих пір було неможливо, але сьогодні все змінилося, тому як вона нарешті стала доступна для покупки всім бажаючим.

 

Лічені години назад в Китаї стартував продаж смартфона мрії під назвою Mi 8 Explorer Edition. Цей апарат мало чим відрізняється від звичайної версії, але дві дійсно крутих особливості у нього є. Перша стосується забарвлення, тому як мобільний пристрій має прозорим корпусом, хоча насправді це не зовсім так, тому як під скло поміщена спеціальна 3D-наклейка, що робить його візуально красивішим і привабливішим.

Ще одне нововведення стосується сканера відбитків пальців, який знаходиться не позаду, як на звичайній моделі, а прямо в дисплеї. За рахунок цього власники Xiaomi Mi 8 Explorer Edition можуть самі вирішувати, яким чином розблокувати телефон – за допомогою пальців, або ж за рахунок особи. Офіційна рекомендована ціна смартфона в Китаї стартує від $ 525 (32 800 рублів). Так, сума велика, проте слід розуміти, що цей апарат оснащений передовим технічним оснащенням, яке стоїть дуже багато.

Смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition оснащений 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, 12 Мп основною і 20 Мп фронтальної камерами, роз’ємом USB Type-C, акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+, а також стильним скляним корпусом, що володіє габаритами 154.9 x 74.8 x 7.6 мм, тоді як важить весь апарат 175 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.