Google додала в YouTube для Android саму довгоочікувану функцію “підтримку темної теми”

Американська корпорація Google не перестає приємно радувати шанувальників і користувачів своєї продукції, постійно працюючи над її покращенням. Сьогодні, 30 липня 2018 року, розробники «пошукового гіганта» випустили оновлену версію YouTube для Android, яка отримала найбільшу довгоочікувану функцію, і це зовсім не перебільшення. Йдеться про справді вкрай потрібної і важливої ​​функції, про появу якої давно мріяли мільйони людей по всьому світу.

Зовсім недавно Google випустила оновлене додаток YouTube для пристроїв на базі iOS, а з’явилася в ньому підтримка темної теми оформлення. Тепер активувати її можуть власники смартфонів і планшетів під управлінням операційної системи Android, ніж мільйони людей по всьому світу повинні залишитися дуже сильно задоволені. Щоб отримати доступ до нововведення необхідно оновити ПЗ до самої останньої версії, використавши для цього магазин Google Play.

Потім, відновивши програму, слід запустити її і перейти в розділ основних параметрів. У ньому буде перебувати перемикач темної теми, яку можна включити або виключити. Якщо ввімкнути функцію всі світлі тони інтерфейсу YouTube фарбуються в темні, і навпаки. За рахунок цього навантаження на очі знижується, тому як для людського ока набагато комфортніше сприймати темні тьмяні тони, ніж яскраві і світлі.

Крім того, активувати темну тему оформлення однозначно варто активним користувачам YouTube, які виглядають будь-які відеоролики на смартфонах з OLED-екранами. Такі матриці витрачають набагато менше електроенергії при відображенні темних кольорів, а на відображення абсолютно чорного взагалі її не витрачають. Користуватися темної оформлення вкрай зручно навіть вдень, тому її можна сміливо активувати і використовувати без будь-яких обмежень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.