Xiaomi уточнила дату релізу смартфона Mi 8 Explorer Edition

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition з Піднебесної отримав офіційну дату релізу. Як і передбачалося, вийде він вже в поточному місяці, проте мова йде поки що про продажі виключно на території Китаю.

Смартфон Mi 8 Explorer Edition був анонсований в травні цього року разом з оригінальним флагманом Mi 8, який на даний момент вже знаходиться у вільному продажі. Реліз Mi 8 Explorer Edition призначений на 30 липня 2018 року, і коштувати він буде рівно 545 доларів США. Доступна всього одна комплектація – з 8 Гб оперативної і 128 Гб постійної пам’яті, але це вже топові параметри, так що сумнівів в тому, що перед нами флагман, немає.

Від звичайного Mi 8 новий Mi 8 Explorer Edition відрізняється в кращу сторону: по-перше, сканер відбитків пальців у нього вбудований прямо в сенсорний екран, по-друге, розпізнавання осіб тут працює по особливої ​​3D-технології, набагато більш сучасною в порівнянні з Apple Face ID. По-третє, задню панель корпусу тут зробили напівпрозорої, що дозволяє оцінити внутрішнє наповнення апарату. Наостанок, Mi 8 Explorer Edition доступний відразу з 8 Гб ОЗУ, тоді як звичайний Mi 8 можна купити лише з 6 Гб. Інші характеристики смартфонів відмінностей не мають і включають подвійну камеру на тильній панелі, екран Full HD + на 6 дюймів з вирізом і топовий процесор Qualcomm 845.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.