Планшет Acer Chromebook Tab 10 надійшов у продаж

Acer Chromebook Tab 10 став першим в світі планшетом на базі Chrome OS. Сьогодні він поступив в роздрібний продаж за порівняно невисокою ціною. Нагадаємо, що програмна платформа Chrome OS, розроблена Google, має безліч обмежень функціоналу і не в змозі зрівнятися з Microsoft Windows 10 за своїми можливостями.

Новий Acer Chromebook Tab 10 являє собою планшетний комп’ютер з екраном на 10 дюймів, що підтримує високий дозвіл 2048х1536 пікселів. В основі планшета лежить процесор OP1, назва якого нікому не знайоме, проте це не власна розробка Google, а всього лише перейменований для конспірації процесор Rockchip RK3399. Ціна планшет від 330 до 360 доларів США, але його специфіка така, що продаватися він буде не в усіх країнах – в Україну він, швидше за все, не приїде якраз через наявність Chrome OS.

Дана платформа в нашій країні настільки не поширена, що на планшет ніхто не зверне увагу, тим більше що у нас він буде коштувати значно дорожче на тлі підвищеного з сьогоднішнього дня до 20% податку на додану вартість. Acer Chromebook Tab 10 позиціонується в першу чергу як гаджета для навчальних закладів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.