Xiaomi все таки випустити смартфон Mi Max 3 Pro

19 липня відбувся анонс фаблет Xiaomi Mi Max 3. На жаль, версія Pro з більш просунутими характеристиками представлена ​​не була. Протягом останніх тижнів в мережу витікала інформація про те, що Xiaomi Mi Max 3 Pro все ж може вийти, але виробник вирішив по-іншому. Однак не варто втрачати надію. Сьогодні стало відомо, що шанси побачити версію фаблет з більш потужним процесором все ще є.

Особливості Xiaomi Mi Max 3 Pro
На платформі для мікроблогінгу Weibo з’явився скріншот однією з сторінок сайту американського чіпмейкера Qualcomm, де значаться смартфони, оснащені процесорами Snapdragon 710 і Snapdragon 660. Крім Xiaomi Mi 8 SE і vivo NEX A, які вже давно були представлені, на сайті компанії вказано, що чипом Snapdragon 710 обладнаний ще один девайс – Xiaomi Mi Max 3 Pro. Це залишає невелику надію всім шанувальникам китайського виробника.

За попередньою інформацією, Mi Max 3 Pro буде відрізнятися від звичайної моделі ємністю АКБ, процесором і конфігураціями пам’яті. Mi Max 3 доступний в модифікаціях 4/64 Гб і 6/128 Гб. А версія Pro, якщо вона все-таки вийде, буде нести на борту 6 Гб оперативної пам’яті (LPDDR4X з частотою 1866 МГц) і 128 Гб користувальницької. Вона також отримає акумулятор на 5400 мАг, а не на 5500 мАг, як звичайна модель. Девайс обзаведеться підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0, Full HD + дисплеєм з діагоналлю 6.9 дюйма, суцільнометалевим корпусом і основною камерою в стилі Apple iPhone X. В основу головного модуля камери ляже сенсор Sony IMX363 з роздільною здатністю 12 Мп і розміром пікселя 1.4 мкм.

Xiaomi Mi Max 3 Pro може стати непоганим рішенням для любителів пограти, адже він буде мати у своєму розпорядженні великим екраном, стереодинаміками і чіпом, який без зусиль справляється з будь-якими іграми. Варто відзначити, що базова модель Mi Max 3 підтримує різні технології для поліпшення продуктивності і показала в AnTuTu близький до Xiaomi Mi 6X на Snapdragon 660 результат – 118741 бал. Очікується, що глобальна версія Xiaomi Mi Max 3 з’явиться в третьому кварталі поточного року. Коли чекати модель з приставкою Pro, поки що не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.