Гра Asphalt 9: Легенда стала доступна на Android, iOS і Windows 10

Після декількох місяців тестування це нарешті сталося. Сьогодні, 25 липня 2018 року, аркадна гра Asphalt 9: Legends стала доступна для завантаження і установки на смартфони та планшети, що працюють під управлінням трьох операційних систем – iOS, Android і Windows 10. Вона абсолютно безкоштовна, тобто завантажити і випробувати її може будь-який бажаючий. За розробку відповідала ігрова студія Gameloft, на рахунку якої безліч хітів, випущених для смартфонів за останні 15 років.

Раніше гоночна гра Asphalt 9: Legends була доступна лише в декількох країнах світу в рамках нового бета-тестування, тоді як сьогодні трапився реліз глобальної версії, яка вже доступна всім бажаючим абсолютно безкоштовно. Не варто думати, що нова відеогра – це складний гоночний симулятор, тому як це далеко не так. Головна особливість серії ігор Asphalt в аркадності всього ігрового процесу, а в дев’ятій частині цього приділили особливу увагу.

Простіше кажучи, розробники роблять основний акцент не на реалістичність, як багато інших, а на простоту геймплея і його різноманітність. Саме тому під час заїздів на дорогих спорткарах на них можна робити будь-які трюки, за виконання яких дають бонусні очки. У новій Asphalt 9: Legends графіка була виведена на консольний рівень, проте для цього, звичайно, смартфон або планшет повинен бути оснащений потужним технічним оснащенням, а саме – процесором і графічним прискорювачем.

Крім того, дев’ята частина володіє ще більш простою моделлю управління, новими гоночними трасами і значно ширшим автопарком машин, які можливо навіть трохи тюнінгувати. Всі геймери, які люблять складності, в настройках можуть вибрати класичну систему управління, а не спрощену. В такому випадку грати стане значно складніше. Таким чином компанія Gameloft вирішила задовольнити потреби відразу двох категорій геймерів.

Розробники обіцяють щонайменше один раз в два місяці випускати для Asphalt 9: Legends поновлення, спрямовані на розширення доступних машин і гоночних трас. Складно сказати, чи сподобається ця відеогра геймерам, проте всі попередні частини стали самими справжніми хітами. Важливо зауважити, що в усіх іграх від Gameloft присутній Донат, тобто купувати там що-небудь можна за гроші. Це основна причина того, чому ця аркадна гоночна гра доступна безкоштовно.

play.google

Розробник: Gameloft
Ціна: Бесплатно

itunes.apple

Розробник: Gameloft
Ціна: Бесплатно+

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.