Google Chrome для Android отримав вкрай корисне нововведення

Як не крути, але Google Chrome – це найпопулярніший веб-браузер для смартфонів, планшетів і комп’ютерів. Він не володіє якимись унікальними можливостями або функціями, але він пропонує саме ту базу, якої достатньо для комфортного серфінгу по мережі на високій швидкості. Сьогодні, 21 липня 2018 року, даний браузер оновився до нової функції, отримавши вкрай корисне нововведення. Поки що нова можливість є лише в ранній бета-версії програми для Android.

Як вдалося з’ясувати любителям тестувати найбільш свіже ПО, до кінця літа нинішнього року Google Chrome в стабільній версії, швидше за все, отримає підтримку корисного нововведення, яке багатьом припаде до смаку. Мова йде про спеціальну технології, яка змінить процес взаємодії з сайтами в мережі. Зокрема, користувачі смартфонів і інших пристроїв на базі Android зможуть використовувати функцію швидких відповідей на повідомлення.

Прямо з центру повідомлень користувачі Android зможуть відповідати на повідомлення, що надійшли з веб-браузера Google Chrome. Нововведення може використовуватися в парі з веб-версіями різних месенджерів, соціальних мереж і сервісів, завдяки чому з’являється реальна можливість миттєво відповісти на отримане від кого-небудь повідомлення без необхідності запускати інтернет-оглядач. Така можливість працює навіть у випадках, коли браузер закритий, тобто вивантажено з пам’яті.

Компанія Google відзначає, що розробники можуть самі вирішувати, як використовувати нову функцію в Chrome. Наприклад, її можна задіяти для швидкої авторизації в акаунті, при оформленні замовлення, або ж виконанні якихось інших дій. Нововведення поки що проходить процес тестування, однак, швидше за все, всі користувачі отримають до нього доступ до кінця літа нинішнього року. Все залежить від моторності співробітників «пошукового гіганта».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.