Samsung Galaxy J8 надійшов у продаж в Україні по божевільній ціні

Компанія Samsung створює хороші смартфони, проте у них є один величезний мінус – занадто висока ціна, принаймні в Україні і Європі. Даний виробник просить покупців переплачувати величезні суми грошей, але при цьому він не може запропонувати нічого натомість, крім свого логотипу. Сьогодні, 19 липня 2018 року, в російських і українських магазинах почалися продажі телефону Samsung Galaxy J8, але його цінник зовсім не радує.

Смартфон Samsung Galaxy J8 вдає із себе мобільний пристрій бюджетного класу, принаймні за частиною технічного оснащення. Апарат пропонує 6-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +) і співвідношенням сторін 18: 9, процесор Qualcomm Snapdragon 450, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної флеш-пам’яті, слот для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно , а також акумуляторну батарею ємністю 3500 мА.

В іншому, цей телефон може похвалитися підтримкою двох SIM-карт, подвійний основний (16 Мп + 5 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами зі спалахом в обох випадках, сканером відбитків пальців на тильній частині, а також мінімалістичним корпусом, що володіє габаритами 159,2 x 75,6 x 8 мм. Прямо «з коробки» на Galaxy J8 встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo з підтримкою функції Project Treble для швидкого отримання оновлень в майбутньому.

Купити новинку в Україні покупці можуть починаючи з сьогоднішнього дня, а доступний телефон в одній єдиній модифікації з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ ПЗУ. Покупці можуть вибрати одну з трьох кольорів, а саме – золотисту, сіру або чорну. Офіційна ціна Samsung Galaxy J8 в українських магазинах – 7800 гривень. Це майже в два рази більше, ніж просять за Xiaomi Redmi 5, хоча обидва ці мобільні пристрої оснащені приблизно ідентичним технічним оснащенням. З цього випливає, що південнокорейський бренд запуск свій бюджетний телефон в продаж по божевільної ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.