Симбіоз продуктивності і дизайну: Huawei представляє новий P smart+

Київ, 18 липня 2018 р. — Сьогодні компанія Huawei представила оновлену лінійку середнього цінового сегмента Huawei Nova. У лінійку входять дві моделі смартфонів, Nova3 і Nova3i, які вирізняються трендовими градієнтними кольорами, чотирма камерами зі штучним інтелектом (ШІ) і потужним енергоефективним процесором з новою технологією GPU Turbo.

 

На українському ринку модель Huawei Nova3i буде представлена під назвою Huawei P smart+. Це перша модель середнього сегмента, доступна в унікальному градієнтному кольорі Iris Purple, і з абсолютно новим процесором Kirin 710.

 

Унікальний дизайн

З плином часу еволюціонують не тільки технології, але і колірні варіації смартфонів. Останній хіт — градієнтні кольори. Раніше вони вже застосовувалися у флагманських моделях Huawei і користувалися великою популярністю у покупців. Тому Huawei P smart+ буде доступний у новому градієнтному кольорі Iris Purple, який переливається від синього до фіолетового і створює абсолютно новий вражаючий візуальний ефект. Завдяки особливій технології розпилення і текстурованій нано-плівці світло, потрапляючи на скляну задню поверхню Huawei P smart+, заломлюється і створює напівкруглий візерунок. У результаті ми бачимо гру відтінків, їх м’які та плавні переходи.

Також модель оснащена новітнім 6,3-дюймовим дисплеєм FullView FHD+ (2340×1080) зі співвідношенням сторін 19,5:9, але при цьому корпус зберіг габарити попередника.

 

Чотири камери зі штучним інтелектом

Портрети селфі в наш час стали переважним способом самовираження для багатьох людей.

 

Huawei P smart+ оснащений подвійною фронтальною камерою з основним датчиком роздільною здатністю 24 Мп і додатковим 2 Мп. Головна камера з технологією Fusion Pixel (як у Huawei P20 lite) з діафрагмою f/2.0 відповідає за зйомку деталей, у той час як додаткова 2 Мп гарантує глибину знімка. Разом дві камери створюють ефект боке. Крім того, ШІ Huawei P smart+ працює для фронтальної камери і здатний розпізнавати понад 200 умов зйомки у восьми категоріях, серед яких «Блакитне небо», «Рослини», «Пляж», і застосовувати для кожної з них унікальний набір налаштувань, при цьому окремо деталізуючи об’єкти зйомки. Алгоритми бьютифікаціі враховують особливості сприйняття краси в різних регіонах світу і застосовують різні налаштування для представників різної статі та кольору шкіри.

Крім того, апаратне забезпечення Huawei P smart+ дозволяє підтримувати попередній перегляд і зйомку HDR у режимі реального часу. Модель також має п’ять режимів освітлення студійного рівня, а саме: м’яке освітлення, освітлення-метелик, сценічне освітлення, розсіяне освітлення і класичне освітлення. Huawei P smart+ бере за основу п’ять рис обличчя об’єкта зйомки і створює 3D-модель, яку потім використовує для визначення областей, які потребують додаткового освітлення або бьютифікаціі.

 

Основна подвійна камера Huawei P smart+ складається з датчиків роздільною здатністю 16 Мп і 2 Мп. Перший фіксує яскраві зображення та відео, а додатковий записує дані глибини для створення ефекту боке.

 

Крім того, нові ISP і DSP-процесори і провідна технологія штучного інтелекту Huawei P smart+ слугують своєрідним «супермозком фотозйомки», здатним розрізняти понад 500 умов зйомки в 22 категоріях і оптимізувати зображення для всіх варіантів. При фотографуванні телефон також допомагає користувачеві в створенні правильної композиції, будь це горизонт або групове фото.

 

У світі, де люди все частіше спілкуються за допомогою коротких відео, функція відеозйомки супер слоу-моушн 480 кадрів на секунду дозволяє користувачам ловити стрімкі моменти життя, будь це паркур, трюки на скейтборді тощо. Huawei P smart+ також підтримує функцію 3D Qmoji для створення веселих аватарок і 3D-об’єктів — для розваг.

 

Енергоефективний процесор і флагманська продуктивність

Сучасний ринок смартфонів заповнений пристроями, які нібито підтримують ШІ. Huawei P smart+ — це ідеальна можливість зрозуміти реальні переваги ШІ.

 

З одного боку, Huawei забезпечує розширені можливості ШІ за допомогою процесора Kirin 710; з іншого боку, компанія розробила набір, що включає в себе інтелектуальний шопінг, інтелектуальну галерею, інтелектуальний зв’язок і багато іншого.

 

Huawei P smart+ також підтримує інтелектуальний ігровий режим, що підвищує продуктивність системи до абсолютного максимуму, блокуючи некритичні повідомлення і дзвінки, які можуть негативно вплинути на ігровий процес. На додаток до Kirin 710 SoC і 4 ГБ оперативної пам’яті в новій моделі також впроваджено технологію GPU Turbo для оптимізації можливостей обробки графіки. GPU Turbo — це технологія прискорення обробки графіки, яка реструктурує процес на системному рівні, що значно поліпшує програмно-апаратну інтеграцію. GPU Turbo дозволяє пристроям запускати навіть найбільш графічно інтенсивні ігри1, оскільки ця технологія одночасно підвищує продуктивність і енергоефективність пристрою.

 

Очікується, що в серпні новий Huawei P smart+ буде офіційно представлений і в Україні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.