ILIFE A7 – ваш незамінний помічник по дому

Компанія ILIFE презентувала нову модель робота-пилососа ILIFE A7 – представника преміальної лінійки виробника. Як і модель A8, анонсована на CES 2018, дана новинка може похвалитися системою очищення CyclonePower третього покоління і «розумною» складової для планування прибирань.

ILIFE A7 отримав ультратонкий корпус (всього 7,6 см), що дозволяє йому без проблем проходити практично під будь-якими меблями. Верхня кришка стійка до подряпин і пошкоджень, а панель управління захищена від попадання бризок по стандарту IPX4. Робот-пилосос обладнаний невеликим ЖК-дисплеєм, на якому показується поточний статус прибирання та інші події.

Удосконалена система CyclonePower з потужним всмоктуванням дозволяє пристрою виконувати глибоку і ефективну очистку підлоги поверхні за короткий проміжок часу. ILIFE A7 оснащений трилопатевими бічними щітками для кращого збору пилу і плаваючою пензликом для щільного зіткнення з поверхнею.

У ILIFE A7 є чотири режими роботи і два рівня всмоктування. Робот-пилосос обладнаний системою з набором датчиків OBS All-Terrain, які не тільки дозволяють йому виконувати складні завдання з прибирання, а й допомагають йому уникати перешкод і застрявання.

Перш ніж приступити до справи, «розумний» помічник по дому виконує зонування маршруту, коригує його в реальному часі і вміє автоматично паркуватися на базу для зарядки. За допомогою мобільного додатку користувачі можуть встановлювати графік прибирання і перевіряти її статус, вибір між режимами очистки, знаходити місце розташування робота і багато іншого. Управляти пристроєм можна також і з пульта дистанційного керування.

ILIFE A7 вже доступний на Amazon в ряді країн Європи, а також на  AliExpress за ціною $ 300.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.