Анонс Huawei TalkBand B5 – спортивний браслет, який набагато крутіше Xiaomi Mi Band 3

Зараз на полицях магазинів можна зустріти спортивні браслети від безлічі самих різних виробників, однак найбільш цікавим варіантом для покупки є Xiaomi Mi Band 3, який в Китаї реалізують за 169 юанів або ж 700 гривень. При такій низькій ціні цей наручний гаджет вкрай популярний серед покупців, однак сьогодні, 11 липня 2018 року, трапився анонс новинки в особі Huawei TalkBand B5. Даний трекер набагато крутіше свого конкурента в усьому.

Компанія Huawei опублікувала в онлайн-магазині Vmall сторінку, присвячену свого нового спортивного браслету. Пристрій має назву Huawei TalkBand B5, а представляє з себе воно трекер, який може в одну мить перетворюватися в гарнітуру для розмов. Новинка стала приймачем моделі B3, випущеної 2 роки тому, тобто в 2016 році. Виріб отримало 1,13-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 300 на 160 пікселів. Він кольоровий і підтримує сенсорне керування.


Виробник заявляє захист від води і пилу за стандартом IP67, який передбачає можливість занурення під воду на глибину до одного метра, але не більше ніж на одну годину. Є підтримка технології TruRelax, яка в постійному режимі аналізує серцевий ритм, і на підставі цих даних показує «стресовий статус», тобто рівень напруги. Коли шкала близька до максимуму, трекер сповістить про це і запропонує відпочити – зайнятися спортом, подивитися кіно або просто поспати.

 
Не обійшлося і без функції TruSleep 2.0, яка вдає із себе просунутий менеджер сну, який показує всю необхідну інформацію, в тому числі час в глибокій і легкої фазах. Також є «розумний» будильник, а крім того – технологія TruSeen 2.0 для відстеження пульсу протягом дня, щоб потім можна було подивитися його динаміку і порівняти з результатами, отриманими в інші дні. Трекер також може виступати чимось на зразок кнопки дистанційного затвора камери.


Габарити Huawei TalkBand B5 становлять 58,2 х 23,3 х 12,9 мм, тоді як важить весь апарат 40 грамів. Якщо ж говорити про одне модулі гарнітури, то він має розміри 44,1 х 20 х 11,9 мм, тоді як його вага – 14,3 грама. Є акумулятор ємністю 108 мАг, що забезпечує 6 годин у режимі розмови або ж 3,5 дня в режимі активної експлуатації. Виробник пообіцяв розкрити вартість цього «вбивці» Xiaomi Mi Band 3 в день презентації, яка пройде 20 липня.


Купити новинку покупці зможуть в чорному, сірому і коричневому кольорах. Також буде можливість придбати бізнес-версію трекера, яка відрізняється від інших металевим браслетом. Виробник обіцяє запустити в продаж разом з Huawei TalkBand B5 фірмовий браслети різних кольорів і виготовлені з трьох матеріалів – шкіри, металу і силікону.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.