Американські економісти вважають, що 70% власників айфонів – багаті люди

Є безліч маркерів багатства. Наприклад, катаєтеся на Mercedes-Maybach – ви багаті! Вчені із Чиказького університету і Національного бюро економічних досліджень США вирішили знайти нові «маркери багатства».

Дослідження проводилося так: соціологи запитують у людей з різним доходом, які товари вони купують. Наприклад, у 2004 році аналогічне дослідження виявило, що більшість багатих буратін купують масло Land O’Lakes. А в 1992 році – гірчицю Gray Poupon.

Але тепер все змінилося. Багаті люди купують айфони! На кожну тисячу власників смартфонів Apple доводиться 691 людина з доходом вище середнього.

Трохи нижче цифри у iPad – на кожну тисячу власників планшетів тільки 669 осіб вважаються багатими.

Думаєте, Android для ніщебродов? Як би не так! 59,5% власників Android-смартфонів теж заможні! Ось скоро прийде в США Xiaomi під брендом Pocophone, так відвоює у Apple заповітні відсотки!


Варто зазначити, що дослідження хоч і свіже, але всі дані наводяться за 2016 рік. Тоді навіть не було відомо про iPhone X!

На жаль, володіння айфоном багатим вас не зробить. Але така дорога іграшка зможе сказати про вас, що або ви дійсно непогано заробляєте, або віддаєте півзарплати, щоб виплатити кредит за неї.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.