Xiaomi Mi MIX 3 в працюючому стані на фотографіях виглядає неймовірно

Зараз найбільш технологічними на ринку смартфонами є Vivo NEX і Oppo Find X, які поки що ще не надійшли в повноцінний продаж. Проте, флагман в особі Xiaomi Mi MIX 3 їх перевершить, тому як він отримав дисплей, що займає більше 93% площі на лицьовій частині. Найважливіше те, що розміри рамки з усіх чотирьох сторін будуть однаковими, а ніяких вирізів користувачів не чекає, ніж всі гарантовано залишаться задоволені.

Сьогодні, 5 липня 2018 року, приблизно за два місяці до презентації майбутньої новинки, анонімний джерелі виклав в мережу дві фотографії Xiaomi Mi MIX 3 в працюючому стані. На них зображений телефон, у якого відступи з усіх сторін від дисплея мають рівну відстань. При цьому на фотографіях немає фронтальної камери, а розмовний динамік вбудований прямо в екран, то є спеціальний модуль змушує матрицю телефону вібрувати для відтворення звуку.

Відомо, що Xiaomi Mi MIX 3 стане першим смартфоном даного виробника, який отримає висувну з верхнього торця металевого корпусу фронтальну камеру. Вона буде автоматично виїжджати і заїжджати назад, коли в ній немає потреби. Поки що невідомо, куди вбудовані датчики наближення і освітлення, без яких жоден телефон на ринку не може нормально працювати. Відмовитися від них виробник гарантовано не міг.


Майбутня новинка гарантовано отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, який виявиться доповнений графікою Adreno 630 і модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с. Прямо «з коробки» на цей апарат буде встановлена ​​операційна система MIUI 10, заснована на Android P від ​​Google. За попередніми даними, презентація даного телефону трапиться в першій половині вересня цього року, після чого смартфон надійде в продаж.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.