Xiaomi Mi MIX 3 отримав висувну камеру

З кожним роком китайським виробникам вдається створювати все більш просунуті в усіх відношеннях телефони. Якщо так піде і далі, то вже через 1 – 2 роки відомі світові бренди не зможуть конкурувати з їхньою продукцією. Зовсім недавно публіці представили телефони Oppo Find X і Vivo NEX, обидва з яких оснащені висувною камерою. Як стало відомо сьогодні, Xiaomi Mi MIX 3 отримав таку ж особливість.

На просторах китайської соцмережі Weibo з’явилося зображення смартфона Xiaomi Mi MIX 3, яке розкрило зовнішній вигляд майбутнього флагмана від даного виробника. Повідомляється, що це прототип першого рекламного постера, який компанія Xiaomi викладе в мережу десь на початку серпня, тобто приблизно за один місяць до презентації самого телефону. На знімку добре видно, що у верхньому лівому куті телефону є щось виступає з корпусу.

Ні у кого немає ніяких сумнівів в тому, що це не якась антена для посилення сигналу, а висувна фронтальна камера. За рахунок її установки виробник зможе до мінімуму зменшити розмір відступу знизу, завдяки чому Xiaomi Mi MIX 3 буде виглядати максимально ефектно. Новинка отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, який виявиться доповнений графікою Adreno 630 і 8 ГБ оперативної пам’яті в максимальній конфігурації.


За попередніми даними, телефон отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, подвійну основну камеру на тильній частині корпусу, скляну задню кришку, підтримку технології бездротової зарядки по Qi, а також ряд інших особливостей, в тому числі прошивку MIUI 10, яка прямо «з коробки »буде заснована на Android P, тобто найновішою і свіжої ОС на той момент. Цінник даного мобільного пристрою в Росії, коли воно надійде в продаж, складе 17 000 гривень, тому як саме за такою ціною в країні продавали моделі Mi MIX і Mi MIX 2.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.