Новий браслет набагато краще Xiaomi Mi Band 3. І коштує відчутно дешевше

Ось уже як майже цілий місяць жителі Китай, України та багатьох інших країн, де продають «сіру» продукцію, можуть купити собі спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3. Цей трекер, якщо говорити чесно, мало чим кардинально відрізняється від моделі Mi Band 2, але якщо вже вибирати між старою і новою модулями, то купувати звичайно ж краще найсвіжішу. Втім, тепер це зовсім необов’язково, тому як новий браслет під назвою Lenovo HX06 Active набагато кращого свого конкурента, а коштує він навіть менше.


Лічені хвилини тому, 2 липня 2018 року, відбудуться офіційний анонс спортивного трекера під назвою Lenovo HX06 Active. Це виріб являє з себе фітнес-браслет, адаптований під людей, що активно займаються спортом. Новинка оснащена 0,87-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 128 на 32 пікселя. Всередині можна виявить модуль Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів на базі операційних систем iOS і Android.

Крім того, новинка має акумулятором ємністю 60 мАг, а одного заряду вистачає на 8 днів автономної роботи. Не обійшлося навіть без захисту від води і пилу за стандартом IP67, завдяки якій з Lenovo HX06 Active можна без будь-яких побоювань приймати душ. Вага пристрою – 20 грамів, тому він не буде відтягувати руку. Однією з вкрай корисних функцій вироби є його можливість відображати різні повідомлення зі смартфона.

В наявності навіть невеликої вібромотор, який призначений для подачі сигналів. Цей трекер може вважати кроки, пройдену відстань, витрачені калорії, стежити за сном, виступати в ролі «розумного» будильника, а також вимірювати пульс. Є навіть спеціальний режим годин, при якому на екрані відображається годинник, доповнені датою і індикатором заряду акумулятора. Новинка від Lenovo, яка краще Mi Band 3, надходить у продаж вже сьогодні, а купити її можна за $ 20 (520 гривень). Для порівняння, за продукт Xiaomi просять 750 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.