Компанія Xiaomi обдурила мільйони людей з приводу автономності роботи Mi Band 3

Ні для кого не секрет, що на початку нинішнього року на полиці магазинів в Китаї і ряді інших країн світу (неофіційно) в продаж надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3, обладнаний новітнім технічним оснащенням і новітніми алгоритмами підрахунку фізичної активності. Новинка вийшла дуже цікавою, проте, як вдалося з’ясувати, виробник збрехав, в результаті чого тепер мільйони його власників відчувають себе обдуреними.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 отримав багато нових можливостей, в тому числі вбудований секундомір і функцію вимірювання пульсу на постійній основі. Виробник в особі компанії Xiaomi обіцяв, що на одному заряді батареї наручний гаджет зможе працювати три тижні, тобто десь 21 день, проте на ділі все виявилося зовсім інакше. Досвідченим шляхом вдалося з’ясувати, що даний виріб здатний пропрацювати без підзарядки при нормальному активної експлуатації всього один тиждень.

У мережі, в тому числі на форумі 4PDA, вже з’явилися тисячі повідомлень, в яких власники Mi Band 3 звинувачують виробника у брехні або, як мінімум, в сильному перебільшенні. Під час анонсу було обіцяно, що при нормальному використанні трекер потрібно буде заряджати всього 1 раз в 3 тижні, однак на ділі ж виходить, що робити це доводиться в три рази частіше. Під нормальної експлуатацією користувачі розуміють його безперервне використання вдень і вночі з функцією періодичного зчитування пульсу.

Хоч мільйони людей і розчаровані в Xiaomi Mi Band 3, проте майже всі ставлять йому високі оцінки. Навіть не дивлячись на слабку автономність, у цього фітнес-трекера немає нормальних конкурентів від відомих брендів, які могли б за 169 юанів ( 700 гривень) запропонувати схожі можливості, як апаратні, так і програмні. Деякі також вірять, що виробник зможе поліпшити час автономної роботи свого трекера шляхом випуску нових прошивок для нього, однак видання Prostotech.com в цьому сильно сумнівається, тому як обіцяна автономність занадто сильно відрізняється від реальної – в три рази.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.