Про проект

Технофан – один з лідируючих інформаційних ресурсів українського IT-ринку.

Сфера наших інтересів – комп’ютерна та цифрова техніка для ділового та особистого застосування, а саме: смартфони, планшети, ноутбуки, комп’ютерні комплектуючі та периферія, фототехніка, софт і сервіси, технології та ігри. Також ми не пропускаємо різного роду наукові відкриття і космічні дослідження.

Команда Технофана складається зі справжніх фанатів своєї справи, професійних IT-журналістів. Щодня на сайті з’являються актуальні зарубіжні та українські новини, огляди пристроїв і ПО, відеоогляди новинок “заліза”, наші журналісти розповідають про найсвіжіші наукові відкриття і прориви.

Наша команда

Лахно Тарас

Найголовніший в ТехноФані. Фанат авіації та кібербезпеки. Прихильник страшних наукових експериментів і всього незвіданого.

Email:  reklama@tehnofan.com.ua

  Шевчук Леся

Каталізатор всіх нововведень в ТехноФані. Обожнює все незвичайне, перша в редакції, хто користується Raspberry Pi 2 і Chromebook як основними пристроями. Фанатка PS4 і Wii.

  Лахно Григорій

Аналітичний розум ТехноФана. Останній в команді перейшов на Android. Два роки писав софт для Bada?

  Юля Дімітрова

Експерт тестовій лабораторії ТехноФана. Перший джойстик тримала в руках у віці 3 років. Перший комп’ютер, на якому “працювала”, був з процесором Intel i386DX-266. Розбере і збере ПК швидше, ніж накраситься.

 

Facebook Comments
Leave a Comment

This website uses cookies.